Hoppa till sidans innehåll

Skälderviken blev seriesegrare!

27 MAR 2011 19:30
Skälderviken gjorde en nästan helt perfekt serie säsong!
  • Skapad: 27 MAR 2011 19:30

Skälderviken lyckades hålla avståndet till Helsingborg i den sista serie omgången för säsongen och blev där med seriesegrare av Div. 4 Västra skåne!

 

Det var i lördags då serielaget först skulle möta Staffanstorp och sedan Kävlinge-Furulund. Det räckte med att Skälderviken skulle spela oavgjort i en av matcherna för att kunna bli säkra seriesegrare. Men väl på lördagsmorgonen så stod Skälderviken med 2 personer kort detta gjorde att man fick börja med ett 0-2 underläge i mötet mot Staffanstorp, men efter många jämna matcher så lyckades Skälderviken vinna matchen med 5-3 och var då säkra serie segrare.

I mötet mellan Skälderviken och Kävlinge-Furulund så till kom det en person vilket gjorde att man bara startade med ett 0-1 underläge och även här lyckades Skälderviken vinna 5 matcher och det slutade 5-3.

 

Som sagt så var det nästan en helt perfekt serie säsong för Skälderviken då man inte förlorade en ända match men spelade en oavgjord.

 

Nu återstår det att se hur det blir till nästa säsong då Svenska badmintonförbundet kommer ända i seriestrukturen och Skälderviken kommer att spela i Div.3.

 

Se alla resultat här: Serie resultat

Skribent: Mathias Toft

 

Spb.stift_Grip_liten

Li-Ning small

Racket_sport_logo

________________________

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Skäldervikens BMK - Badminton
Lingvägen 19
26261 Ängelholm

Besöksadress:
Lingvallen, Lingvägen 19
26261 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info