Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Grupperna"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Grupperna


Grupp Nybörjare

Dessa grupper är avsedda för nybörjare eller de personer som verkligen vill öva på grunderna imon badminton. Det är mycket lek och består av enkla övningar där vi strävar efter att man ska ha så kul som möjligt på träningarna och att alla ska känna sig glada efter åt.

 

Grupp Fortsättning

De här grupperna är de första tävlingsinriktade grupperna där man går igenom nogrannare hur man rör sig på banan, har fler slagövningar och där en del fysisk träning ingår. I gruppen är där även en del modulträning (träning som efterliknar matchspel) för att få förståelse i spelet.

 

Grupp Tävling

Detta är den sista gruppen med tränare och är inriktad ännu mer på tävlingsspel där man verkligen ger allt på träningarna. Huvuddelen av träningarna består av att spela svårare modulövningar och öva upp ens snabbhet på banan.

 

Motionärer 

I den här gruppen finns ingen tränare. Man kommer dit och spelar med vänner/familj för att antingen hålla konditionen uppe eller bara för att det helt enkelt är kul att spela.

Inga nyheter är skapade

 

Spb.stift_Grip_liten

Li-Ning small

Racket_sport_logo

________________________

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Skäldervikens BMK - Badminton
Lingvägen 19
26261 Ängelholm

Besöksadress:
Lingvallen, Lingvägen 19
26261 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sbmk.se

Se all info